SKRU NED FOR

DIN INDRE KRITIKERSTEMME

 

 

Få konkrete redskaber du kan bruge i din hverdag.

Workshop i København

Østerbro Salig

København

5. januar 2023 kl. 18 - 20.30

På workshoppen får du hjælp til: 

  • At skrue ned for din trang til at overanalysere og overtænke
  • At øve dig i at blive fri af din indre kritikerstemme og at kunne stoppe den når den larmer
  • At få konkrete redskaber og viden med hjem
  • At kunne hvile mere i dig selv. 

 

terapi

Hej, mit navn er

Astrid Mellin

Jeg hjælper mennesker med at skrue ned for deres usikkerhed, indre kritikerstemme og følelsen af ikke at være god nok, igennem samtaler, workshops, & gruppeforløb.

Siden 2021 har jeg holdt Selvværdsmentoruddannelsen hvor de deltagende arbejder med dit eget selvværd – og derefter kan støtte andre i den samme proces.

 

Din investering i dig selv og dit eget selvværd:

250.- kr.

Minimum alder for deltagelse er 18. år

Alle køn er velkomne

"Forløbet med Astrid og de andre piger har været en “life changer” og har overgået alle mine forventninger. Det lyder som en kliché, men at jeg nu har fundet mere mening i livet og fundet værdi i mig selv, er så overvældende og en kæmpe lettelse. Vejen har været hård og det vil den fortsat være, for jeg bliver aldrig færdig. Jeg har flere gange haft lyst til at kaste håndklædet i ringen, men at jeg igennem Astrids redskaber har kunnet opnå så meget selvindsigt og rent faktisk for første gang mærke MIG og ikke hende, som jeg forventer andre vil have. Det har givet mig så uendelig meget ro og styrke, mere end jeg har turde håbe på. Jeg er så glad for, at jeg valgte at prioritere mig selv, for de redskaber, erfaringer og viden, som jeg nu har tilegnet mig, vil følge mig resten af livet ❤️"

Trine, 27 år 

"Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte for det her har overgået alle mine forventninger. Inden forløbet gik i gang følte jeg mig trist og ked af det selvom alt i min tilværelse sagde at det burde jeg virkelig ikke - jeg havde jo “det hele”. Du har gjort mig så meget klogere på mig selv (og på andre mennesker), du har givet mig værktøjerne til at skabe det liv jeg gerne vil leve og den følelse jeg gerne vil have indeni. Ja, livet er sgu stadig svært og nogle dage er også øv, men nu har jeg værktøjerne til hurtigt at flytte mine tanker. Jeg vil anbefale det her til ALLE og det har virkelig været livsændrende for mig selvom jeg virkelig var skeptisk i starten. TUSIND tak for det her forløb, som har åbnet så mange nye døre for mig, givet mig et andet livssyn, gjort min dage bedre og ikke mindst bare tak for dig."

Michelle, 30 år

"At være på selvværdsforløbet hos Astrid har været det bedste jeg i mit liv, har gjort for mig selv! De seneste tre måneder har jeg udviklet mig som aldrig før, og min omgangskreds har oplevet en helt ny Maria, der hviler meget mere i sig selv. Det bedste ved Astrids forløb er de konkrete redskaber til diverse svære situationer og følelser - jeg kan altid slå op i min notesbog og finde et redskab, der kan hjælpe til at håndtere situationen. Jeg var nervøs for at være for ung på holdet, men jeg blev taget så godt imod og er utrolig glad for, at have taget mit selvværd seriøst så tidligt i mit liv. Alle pengene værd at investere i sig selv!"

Maria, 21 år 

Psykisk diagnose og deltagelse på workshoppen:

Hvis du lider af angst, depression, selvmordstanker, spiseforstyrrelse eller andet, kan du stadig deltage, og få noget godt ud af det.

Dog forventer jeg, at du får professionel behandling ved siden af, da denne dag ikke kan stå alene i sådanne tilfælde.

Denne workshop er ikke et quick-fix

Forandring kræver din prioritering og indsats.

Jeg vil til workshoppen støtte dig, give dig de bedste redskaber og inspirerer dig til at skrue ned for din indre kritikerstemme.

Men det er dig der skaber en forandring ved at bruge det du lærer i din hverdag.