Kurset er et ‘match-made-in-heaven’ til:

  • Dig der har det svært med den ene af dine forældre eller begge

 

  • Dig der længes efter, at dine forældre ændrer sig eller begynder at forstå dig, men igen og igen bliver skuffet 

  • Dig der egentlig har haft en god barndom på papiret, men alligevel ikke føler sig set, mødt og forstået i relationen til dine forældre

  • Dig der har oplevet omsorgssvigt eller er vokset op med en forælder, der har været meget optaget af egne behov

  • Dig der føler dig fanget af gamle mønstre og dynamikker, men ikke ved hvad du skal gøre for at stoppe det

Kurset består af videoer med powerpointshow hvor der er optaget lyd henover. Du får adgang til 7 moduler med videoer i forskellig varighed

Al materiale kan downloades så du har det til evigt eje

Alle kan være med på dette kursus. Både dig der tidligere har gået i terapi, dig der allerede er i gang med din proces og dig der aldrig har prøvet det før.

 

Efter kurset kan du:

N

Sætte grænser uden at få dårlig samvittighed

N

Passe på dig selv så du ikke bliver drænet af relationen

N

Skrue ned for selvkritikken og følelsen af at der er noget galt med dig

N

Leve et liv med mere lethed, glæde og omsorg

Din investering i dig selv:
950,- kr.

 

Der kan betales i 2 rater uden ekstra gebyr 

Tilfredshedsgaranti

Der er 100% tilfredshedsgaranti på online kurset ‘Heling af svære forældrerelationer’
Jeg ved det kan være svært at bruge penge på sig selv, så hvis du efter én måned ikke har fået udbytte af materialet – så får du alle dine penge igen.

 

Disse udtalelser er fra ‘Selvværdsforløbet’, da ‘Heling af svære forældrerelationer’ er et nyt kursus

 

"Forløbet med Astrid og de andre piger har været en “life changer” og har overgået alle mine forventninger. Det lyder som en kliché, men at jeg nu har fundet mere mening i livet og fundet værdi i mig selv, er så overvældende og en kæmpe lettelse. Vejen har været hård og det vil den fortsat være, for jeg bliver aldrig færdig. Jeg har flere gange haft lyst til at kaste håndklædet i ringen, men at jeg igennem Astrids redskaber har kunnet opnå så meget selvindsigt og rent faktisk for første gang mærke MIG og ikke hende, som jeg forventer andre vil have. Det har givet mig så uendelig meget ro og styrke, mere end jeg har turde håbe på. Jeg er så glad for, at jeg valgte at prioritere mig selv, for de redskaber, erfaringer og viden, som jeg nu har tilegnet mig, vil følge mig resten af livet ❤️"

Trine, 27 år 

"Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte for det her har overgået alle mine forventninger. Inden forløbet gik i gang følte jeg mig trist og ked af det selvom alt i min tilværelse sagde at det burde jeg virkelig ikke - jeg havde jo “det hele”. Du har gjort mig så meget klogere på mig selv (og på andre mennesker), du har givet mig værktøjerne til at skabe det liv jeg gerne vil leve og den følelse jeg gerne vil have indeni. Ja, livet er sgu stadig svært og nogle dage er også øv, men nu har jeg værktøjerne til hurtigt at flytte mine tanker. Jeg vil anbefale det her til ALLE og det har virkelig været livsændrende for mig selvom jeg virkelig var skeptisk i starten. TUSIND tak for det her forløb, som har åbnet så mange nye døre for mig, givet mig et andet livssyn, gjort min dage bedre og ikke mindst bare tak for dig."

Michelle, 30 år

"At være på selvværdsforløbet hos Astrid har været det bedste jeg i mit liv, har gjort for mig selv! De seneste tre måneder har jeg udviklet mig som aldrig før, og min omgangskreds har oplevet en helt ny Maria, der hviler meget mere i sig selv. Det bedste ved Astrids forløb er de konkrete redskaber til diverse svære situationer og følelser - jeg kan altid slå op i min notesbog og finde et redskab, der kan hjælpe til at håndtere situationen. Jeg var nervøs for at være for ung på holdet, men jeg blev taget så godt imod og er utrolig glad for, at have taget mit selvværd seriøst så tidligt i mit liv. Alle pengene værd at investere i sig selv!"

Maria, 21 år 

Hej, mit navn er

Astrid Mellin

I de sidste 9 år har jeg hjulpet mennesker med at slippe deres usikkerhed, indre kritikerstemme og følelsen af ikke at være god nok, igennem samtaler, workshops og gruppeforløb.