Styrk dit selvværd

– Få konkrete redskaber til at hvile i dig selv

En nørdedag for dig der vil have konkrete redskaber til at slippe dine negative tanker om dig selv

 

Alle kan være med på dette endagskursus. Både dig der tidligere har gået i terapi, dig der allerede er igang med selvudvikling og dig der aldrig har prøvet det før.

 

terapi

På kurset får du:

N

Viden om hvordan du kan skrue ned for din indre kritikerstemme og dit tankemylder

N

Redskaber og øvelser du kan bruge i din hverdag

N

Konkret hjælp til at kunne hvile mere i dig selv

N

En online opfølgning der sikre den nye viden bliver integreret

 

 

 

Kurset er et ‘match-made-in-heaven’ til dig der:

  • Har mange negative tanker om dig selv

 

  • Ofte har lyst til at lave om på dig selv i andres selskab

 

  • Bruger meget energi på at tanke og analysere over “små” ting i hverdagen

 

  • Genkender at blive ramt af forkerthedsfølelsen (eller følelsen af ikke at være god nok)

 

  • Nemt tager ting personligt

 

 

"Forløbet med Astrid og de andre piger har været en “life changer” og har overgået alle mine forventninger. Det lyder som en kliché, men at jeg nu har fundet mere mening i livet og fundet værdi i mig selv, er så overvældende og en kæmpe lettelse. Vejen har været hård og det vil den fortsat være, for jeg bliver aldrig færdig. Jeg har flere gange haft lyst til at kaste håndklædet i ringen, men at jeg igennem Astrids redskaber har kunnet opnå så meget selvindsigt og rent faktisk for første gang mærke MIG og ikke hende, som jeg forventer andre vil have. Det har givet mig så uendelig meget ro og styrke, mere end jeg har turde håbe på. Jeg er så glad for, at jeg valgte at prioritere mig selv, for de redskaber, erfaringer og viden, som jeg nu har tilegnet mig, vil følge mig resten af livet ❤️"

Trine, 27 år 

"Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte for det her har overgået alle mine forventninger. Inden forløbet gik i gang følte jeg mig trist og ked af det selvom alt i min tilværelse sagde at det burde jeg virkelig ikke - jeg havde jo “det hele”. Du har gjort mig så meget klogere på mig selv (og på andre mennesker), du har givet mig værktøjerne til at skabe det liv jeg gerne vil leve og den følelse jeg gerne vil have indeni. Ja, livet er sgu stadig svært og nogle dage er også øv, men nu har jeg værktøjerne til hurtigt at flytte mine tanker. Jeg vil anbefale det her til ALLE og det har virkelig været livsændrende for mig selvom jeg virkelig var skeptisk i starten. TUSIND tak for det her forløb, som har åbnet så mange nye døre for mig, givet mig et andet livssyn, gjort min dage bedre og ikke mindst bare tak for dig."

Michelle, 30 år

"At være på selvværdsforløbet hos Astrid har været det bedste jeg i mit liv, har gjort for mig selv! De seneste tre måneder har jeg udviklet mig som aldrig før, og min omgangskreds har oplevet en helt ny Maria, der hviler meget mere i sig selv. Det bedste ved Astrids forløb er de konkrete redskaber til diverse svære situationer og følelser - jeg kan altid slå op i min notesbog og finde et redskab, der kan hjælpe til at håndtere situationen. Jeg var nervøs for at være for ung på holdet, men jeg blev taget så godt imod og er utrolig glad for, at have taget mit selvværd seriøst så tidligt i mit liv. Alle pengene værd at investere i sig selv!"

Maria, 21 år 

Din investering i dig selv:
750,- kr.

 

Prisen stiger  til 1.000,- kr. den 5. april 2023

København kl. 10 - 15

15. april 2023

Aarhus kl. 11 - 16

29. april 2023

Svendborg kl. 9 - 14

5. maj 2023

København kl. 9 - 14

16. april 2023

Aarhus kl. 9 - 14

30. april 2023

"Jeg har lært så mange ting, jeg ikke troede der var muligt. Lige pludselig kan jeg mærke min krop og hvad jeg har brug for, Jeg sætter mig selv på prioriteringslisten, mit tankemylder er stoppet og jeg er ikke den pleaser overfor andre som jeg har været. Jeg har mødt de mest fantastiske kvinder, i et trygt og åbent rum, hvor der var plads til at være den man er. Astrid har givet de mest fortryllende redskaber, og lært os vi bare er mennesker. Selvværdforløbet har været den mest lærerige og fortryllende gave som jeg kan bruge resten af mit liv."

Amanda 23 år

"At være en del af Astrids selvværdsforløb har rykket mig mere end jeg regnede med at det kunne. At få så konkrete værktøjer til at håndtere hverdagens udfordringer med er guld værd ? Astrid kan holde space for svære samtaler og gøre så der er plads til alle. Er du i tvivl om du skal være med på et forløb - så invisterer tiden og pengene i dig selv - det er det hele værd ❤"

Nanna, 28 år

Hej, mit navn er

Astrid Mellin

I de sidste 9 år har jeg hjulpet mennesker med at slippe deres usikkerhed, indre kritikerstemme og følelsen af ikke at være god nok, igennem samtaler, workshops og gruppeforløb.

Selvværdskurset er en samlet pakke, hvor du får alle de bedste redskaber og teorier til at styrke dit selvværd.

Psykisk diagnose og deltagelse:

Hvis du lider af angst, depression, selvmordstanker, spiseforstyrrelse eller andet, kan du stadig deltage, og få noget godt ud af det.

Dog forventer jeg, at du får professionel behandling ved siden af, da dette kursus ikke kan stå alene i sådanne tilfælde.