Pris: 195,-

Selvværdsmentoruddannelsen København 2023
Selvværdsmentoruddanelsen Aarhus 2022
Brænder du for at gøre en forskel for andre?

Bliv selvværdsmentor i 2025 

Deltagerne fra Aarhus 2023
Ása
Ása underviser i hvordan vi kan udvikle vores mentorrolle og gøre en forskel for andre
Deltagerne fra København 2021
Deltagerne fra København 2022

"Astrids selvværdshold er yderst aktuel, og ikke mindst brugbart. Jeg fik nogle håndterbare og visuelle redskaber med, som jeg faktisk bruger i praksis og feedbacken er meget positiv. Astrid kan på alle måder sit kram, er den vildeste spirit, og selvom jeg godt vidste en del, så bliver det bare præsenteret så man får x antal aha oplevelser, på den virkelig fede måde! Alle der arbejder med mennesker, burde unde sig selv og sine professionelle sparringspartnere, herunder patienter, borgere, brugere, pårørende, mm. at tage del i dette kursus😍"

Ditte, arbejder i voksenpsykiatrien

Deltager på ‘Grundkursus i selvværd’

"Jeg anbefaler kurset med maks point og uendelige stjerner! Kurset var lige præcis det, jeg stod og manglede, og Astrid er så super kompetent og behagelig at være sammen med, og så er hun en eminent formidler! Alle pengene værd - og mere til. Sidder du og gibber bare det mindste i dig efter at komme på kurset, er mit råd klokkeklart: Gør det! Tak for en fantastisk og lærerig weekend!"

Rikke, journaliststuderende & selvværdsvejleder

Deltager på ‘Grundkursus i selvværd’

"Astrids selvværdskursus giver både konkret viden og redskaber til at arbejde med andres selvværd og øger ens egen selvindsigt i eget selvværd. Astrids kursus er for alle som arbejder med mennesker og relationer. Mine forventninger til kurset blev alle indfriet og mere til. Tak for et par fantastiske kursusdage med plads til både grin og tårer - alt sammen på den befriende og gode måde!"

Marie, sygeplejerske og cand.scient.san.publ.

Deltager på ‘Grundkursus i selvværd’